مدیریت رستوران سازمانی
نرمافزار مديريت رستوران (صدور ژتون) به منظور مديريت تغذيه پرسنل يك سازمان طراحي گرديده است. اين نرمافزار با امكان ارتباط با سيستم مديريت حضور و غياب پرسنل، كنترل پرسنل را جهت استفاده از رستوران سازمان فراهم ميسازد لذا پرسنل يك سازمان با استفاده از كارت پرسنلي خود امكان استفاده از رستوران را نيز با توجه به شيفت كاري دارا ميباشند.
به طور میانگین در مجموعه های پرسنلی که این سیستم نصب و راه اندازی شده (در مقایسه با زمانی که سیستم فروش ژتون کاغذی برقرار بوده) ماهیــانه بین 20% تا 40% كاهش هزینه ها را در بر داشته است.
علاوه بر موارد فوق ، سود حاصل از كاهش مصرف اقلامی كه دولت با قیمت بسیار نازل در اختیار مراكز قرار می دهد ، كاهش هزینه خرید اقلامی كه آزاد تهیه می گردد ، جلوگیری از هدر رفتن مستقیم نقدینگی و همچنین هزینه چاپ ژتون و حذف نیروی انسانی تمام وقت را می توان به ارقام فوق اضافه نمود. با توجه به هزینه اجرای این سیستم در مراكز مختلف و با توجه به پراكندگی سلف سرویسها ، بطور میانگین حداكثر ظرف مدت 2 ماه هزینههای اجرای سیستم اتوماسیون تغذیه جبران می شود.
امکانات کلیدی نرم افزار
رزرواسیون غذا
از این به بعد امکان رزرواسیون غذا برای پرسنل وجود دارد. شما می توانید غذاهای قابل عرضه برای وعده های غذایی مختلف را تعریف کنید. همچنین امکان تعریف محدودیتهای رزور بر مبنای شیفتهای کاری، مانده اعتبار، لغو در صورت ثبت مرخصی، رزور مهمان و براساس رستوران محل دریافت غذا وجود دارد. شما لیست منظم، دقیق و واقعی از تعداد افرادی دارید که امروز و روزهای بعد به رستوران مراجعه می کنند.
مدیریت توزیع غذا
توزیع براساس رزروی است که پرسنل داشته اند. امکان چاپ ژتون برای درخواست غذای مهمان از سوی پرسنلی که فراموش کرده اند غذا رزرو کنند وجود دارد. می توانید غذاهای اضافه را بدون رزرو بفروشید و در سیستم ثبت کنید. برای مراجعه کنندگانی که مجور کتبی دریافت غذا دارند و رزور نکرده اند می توانید بصورت دستی رزور انجام دهید. هیچ محدودیتی وجود ندارد، نرم افزار انعطاف پذیری بالایی با نیازهای سازمان شما دارد.
آنالیز کمی و کیفی غذا
هزینه ها و ریخت و پاش های بی برنامه حذف و آمار و ارقام دقیق در اختیار متصدی رستوران قرار می گیرد، منظور محل و میزان طبخ غذا است. برای نمونه شما در برنامه غذایی قورمه سبزی سرو می کنید. یک بار در داخل نرم افزار تعریف می کنید که برای هر پرس قورمه سبزی به چه میزان مواد اولیه نیاز دارید. از این به بعد قبل از پخت تعداد را به نرم افزار اعلام می کنید، آنالیز می کند که شما به چه میزان مواد اولیه برای پخت نیاز دارید. از انبار درخواست می کنید یا به مسئول خرید لیست خرید را می دهید. این به معنای اینکه از این به بعد هزینه های رستوران بصورت دقیق محاسبه می شوند.
انبار رستوران
انبارهای مختلف برای رستورانهای مختلف قابل تعریف اند. دوره های مالی بر اساس قرارداد پیمانکار تنظیم می شوند. گزارشات آنلاین و لحظه ای موجودی، تعریف نقاط سفارش مواد و گزارش کاردکس هر جنس به مدیریت انبار کمک می کند تا برنامه منظمی برای خرید تدوین کند. همه آنچه که برای مدیریت یک انبار نیاز دارید در اختیار شماست.
مدیریت اعتبار و شارژ
بخشی از پرسنل موقت اند (مثلا پیمانکار فلان پروژه)، پرسنل رسمی سازمان شما نیستند اما به هر دلیلی مدت زمان موقتی می بایست غذا دریافت کنند. یا سازمان شما ترجیح می دهد به پرسنل خود حق غذا پرداخت کند و هر شخص به میزان اعتبار خریداری شده یا اعتباری که از طرف سازمان به وی تخصیص داده شده از رستوران استفاده کند. این یعنی اینکه شما نیاز به تعریف اعتبار ریالی برای مراجعه کنندگان دارید. قوانین کنترلی بصورت کامل تعریف می شوند و پرسنل می توانند با زدن کارت غذا دریافت کنند. تمدید شارژ بصورت دستی قابل انجام است. همچنین امکان صفر کردن مانده اعتبار و ارسال مبلغ باقی مانده برای امور مالی وجود دارد.
مدیریت تخلفات
قوانین رستورانی شما بدون محدودیت قابل تعریف اند. به راحتی می توانید گزارش تخلفات و تخطی از آنها را داشته باشید. پرسنلی که غذا رزور کرده اند اما به رستوران مراجعه نمی کنند، امروز مرخصی هستند اما به رستوران مراجعه کرده و غذا دریافت می کنند، شیفت شب کار بوده و ظهر از رستوران غذا گرفته، همه اینها و بسیاری دیگر از گزارشاتی که توسط شما قابل تعریف است بصورت آنلاین و لحظه ای در دسترس اند.
پیشگیری بهتر از درمان است، شما می توانید قبل از وقوع تخلف با اعمال محدودیتهای قانونی این اجازه را از شخص خاطی بگیرید. البته این کار نیاز به اطلاعات حضور و غیاب پرسنل دارد، نیاز به هماهنگ سازی اتوماسیون حضور و غیاب با اتوماسیون رستوران.
حسابداری رستوران
می توانید برای یک غذا چند قیمت تعریف کنید. برای مثال مرتبه اول یارانه ای و مرتبه دوم آزاد محاسبه شود. گزارش های ریالی و تعدادی توزیع غذا به تفکیک پیمانکار، قرارداد، غذا و رستوران در دسترس شماست. در صورت تخلف پیمانکار امکان گزارش گیری به تفکیک نوع جریمه، وعده غذایی، غذا و هر نوع پارامتری که شما نیاز داشته باشید وجود دارد. مطمئن باشید که یک ریال از هزینه ها از چشم شما دور نمی ماند.